You tried to break me down, but I still on my feet


Jag önskar att jag kunde få pausa livet och bara dra täcket över huvudet. Under jullovet ska mitt fokus ligga på att läsa böcker. Har alltid velat vara en sån där duktig människa som läser massor av böcker!!! 


Fast när jag åker utomlands passar jag alltid på att bara ta det lugnt och leva i nuet. Då brukar jag läsa 3-4 böcker/vecka. Önskar att jag gjorde i vanliga fall också. 


Hoppas ni njuter av livet. Finns det något som gör att du mår dåligt släpp det och gå iväg och vänd dig inte om! Du förtjänar att må bra. Pausa och gör det du känner för. Och snart är det jul då ska jag iallafall umgås med min familj och släkt och strunta i människor som får mig att må mindre bra. Ha en fin kväll!! 
Du vill så gärna att någon ska se dig, men jag har hela världen med mig

Har haft en toppenhelg! Tyvärr är den redan slut...men jag är verkligen jättesliten så jag tänkte dejta kudden om ca 5minuter. Hoppas att ni har haft en bra helg :) 

Bilden är så sann. Var dig själv hela tiden, är det folk som inte hör av sig eller tycker om dig, skit i det. Du missar ingenting, det är dom som dissar dig som går minste om något bra! 

Torsdag

Just nu känner jag bara glädje. Första kvällen som jag inte behöver plugga. Dock så kommer jag snart behöva göra det men känslan är så otroligt skön. Och det är fredag imorgon, finns ingen anledning att inte vara glad. 
Helgen är fullspäckad! Fest och sen har jag match med mina tjejor som jag tränar, sen antar jag att jag ska plugga också! Hoppas ni får en fin fredag!!! 


Just nu, godnatt! 

Perfekt

  
 
Idag är en sån där perfekt dag. Ledig idag..eller pluggar hemma hela dagen, vilket är otroligt skönt! Får så mycket mera gjort hemma. Ska försöka plugga ordentligt så att jag klara mitt historia prov imorgon. 
Har redan vart och handlat och svängde förbi min förskola som jag hade praktik på och gud vad jag saknar förskolan. Trodde inte att något barn skulle komma ihåg mig eftersom de är så små men alla kom ihåg mig!! Värmde så i hjärtat och alla barn satt och prata och ville visa mig olika saker.
För varje dag som går blir jag mer säkert på att jag vill bli förskolelärare. 
 
  
 
Nu ska jag äta lunch, kanske gå ett sväng och göra ett ärende så slipper pappa göra det sen. (köpa ny kolsyrepatron) sen fortsätter pluggningen. 
Lyssnar på julmusik, så jag har världens julkänsla även fast det inte är snö ute. 
 
  
 
 
 

En vanlig tisdag i december

Tiden går så otroligt fort. Saknas bara snö just nu. Även fast jag känner att jag tappar mycket inspiration och motivation under hösten/vintern så går det inte att inte älska december. Allt är bara så mysigt. Granar, adventsljusstakar, ljusslingor, pepparkakor, julmust och så mycket mer. 
 
(dålig mobil bild)
 
Jag har jättemycket plugg just nu, men jag skiter i allt idag och tar tag i det imorgon. Har inga lektioner föens halv 2 men hoppas att vi får jobba hemma istället. Så imorgon står plugg på schemat. Har precis tränat så är helt slut just nu, men skönt! Nu ska jag kolla ifatt julkalendern.
 
 
 
 

Hat

Just nu är jag så otroligt arg. Ligger och gråter i sängen för att jag är så arg. Jag hatar verkligen våran skoldator, den är så otroligt seg och samarbetar inte alls. Word funkar inte som de ska heller, har hållt på ca 3-4h med Word. Och ingenting fungerar. Och jag måste skicka in ett arbete idag, sen måste jag plugga på allt annat som jag har...hoppas ni har haft en bra måndag. Nu ska jag fortsätta gråta😡😂RSS 2.0