Leva i nuet, trots höga krav.

Brukar ni leva i nuet och njuta av vad livet har och erbjuda? Önskar verkligen hade jag hade det tänket!
Men det har jag verkligen inte, jag oroar mig för framtiden och jag funderar över vad som hänt och hur jag kunde ha gjort allt bättre. Jag vill prestera för att att bli nöjd, jag vill att andra ska tycka om mig så jag försöker passa in, jag vill vara stark, men då blir jag annurlunda. Jag försöker vara positiv och nöjd men då kommer någon som skryter över sitt liv och trycker ner mig. Jag vill vara duktig i skolan, men det finns alltid någon som är bättre. Jag vågar stå för saker som jag tycker men då kommer någon och berättar hur värdelös jag är. 

Hoppas ni njuter av verkligheten och känner att ni kan strunta i saker som folk säger åt er!
Var starka och tro på er själva. Skrämmer era drömmer er? Bra då är dem tillräckligt stora! Om inte, dröm större. Ha en underbar fredagkväll. 
 
 
 

2013-11-26

(bilderna kommer från underbara weheartit)
 
Längtar till helg. Vill sova. Orkar inte skola. Läxor. Krav. Finns så mycket att göra. Men jag orkar inte ta tag i uppgifter som jag har. Och min förkylning har inte gett sig än, började äta hostmedicin igår igen...Vart tog all ork vägen? Längtar tills jag åker utomlands att få komma iväg ifrån verkligheten, det ska bli så underbart. 
 
Saknar sommaren massor. Har precis bakat pepperkakskladdkaksmuffin som jag ska äta snart, sen slår jag på en film och hoppas att jag mår bättre imorgon. Ha en bra kväll! 
 
 

Söndagsångest och städning

 
 
 
 
Söndagsångest är bara förnamnet. Gjorde min sista praktikdag i fredags och den kunde inte ha slutat bättre. Fick världens finaste lykta med massor av värmeljus av avdelningen som jag har vart på(bild kommer). Det värmde så otroligt i mitt hjärta. Men det känns lite jobbigt att gå tilbaks till skolan får då kommer de höga kraven tillbaks. Men jag får bita ihop och jobba bara, åker snart till Teneriffa så jag har verkligen något att se fram emot.
 
Nu ska jag antingen ta tag i allt skoljobb jag har eller bara ligga och lyssna på musik för att jag har helt genom förkyld. Ha en bra söndagkväll.
 

 
 
 
 
 
 
 

Tankar

Något som jag verkligen hatar är människor som kan skriva på sms hur mycket dom tycker om mig, hur stark jag är, hur inspirerande jag är osv. Men dom vågar inte alls visa att dom tycker om mig inför andra. 
Vet inte hur många gånger jag har hjälpt andra som hjälper en kompis men tar åt sig äran själv. 
Eller så får man ett sms: du är bäst glöm aldrig det. Och i nästa sekund lägger samma person upp en bild på instagram med nån annan och skriver: vad skulle jag göra utan dig? älskar dig osv. 
Och eftersom jag har svårt och lita på folk tror jag inte på allt som folk säger förens man vågar visa för andra att det man säger är sant. 

Hur tänker ni om det här? Känner ni igen er? Händer mig för ofta iaf. 

En november dag

Visst är Sveriges november tråkig? Bara grått ute varje dag och solen visar sig knappt. Och det enda man går och tänker på är värme och utlandsresor. 
Jag känner att min humör påverkas av vädret. I början av veckan kände jag att livet suger. Jag är ful, tråkig och ingen bryr sig om mig. 
Men idag känner jag mig alldeles varm i kroppen och min känsla är glädje. 
Så humöret går verkligen upp och ner hela tiden. Men det är fredag och 4 veckor kvar till jullov. 

Collage av gamla minnen. Saknar dessa tider💗

Veckorna går så fort


(bild från weheartit, tisdagsenergi) 
Dagarna går så fort, blir nästan dag-vild! Snart är det ju jullov, och jag längtar så otroligt mycket. 
Vill bara resa bort och leva i nuet. Ungdomar har sån otrolig press i skolan och på fritiden. Så fler än jag skulle behöva släppa kraven och bara få leva! Ni är verkligen värda det, så glöm inte att slappna av ibland. 

Nya möjligheter och ny start!

Kände att det var dags för en nystart på bloggen. Känns bättre att blicka framåt och sikta mot nya mål istället för att kolla tillbaka på besvikelser och misstag. Blev väldigt sugen på att börja blogga igen, så jag böt design, header och lite kategorier. Tog också bort alla gamla inlägg, men det känns grymt! 
 
(gammal favorit) bilden får ej kopieras utan tillåtelse. 
 
Tänkte bara köra nån snabb presentation av mig själv. Jag heter alltså Lydia Granqvist, en tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Dock är jag alldeles för skoltrött, jag vill ut och resa och upptäcka världen och jobba istället. Men jag går barn-och fritidsprogrammet och trivs väldigt bra, känner att jag verkligen valt rätt program. Just nu är jag ute på praktik på en förskola, har praktik i 5 veckor nu på hösten och har 3 veckor kvar. Och jag stormtrivs verkligen!!! 
 
Nåt som är nytt för i år är väl att jag är med som ledare och tränar ett flicklag innebandy. Finns inte så mycket att säga men jag älskar att träna. resa och umgås med mina underbara vänner och min familj. Har ett stort behov att skriva av sig för att kunna lämna och gå vidare. 
(bild från arkivet)
 
Jag har vart väldigt fotointresserad, var väldigt nära att gå media på gymnasiet. Men jag har det som ett hobby på sidan av, men tyvärr har jag inte så mycket tid över på min fritid. Så det kan komma mycket egen fotograferade bilderpå bloggen men också mycket bilder från weheartit eftersom det är en sån grym sida att hämta inspiration och bilder från. 
 
Det var allt för mig just nu. Jag hoppas att de människor som läser detta har haft en bra dag och laddar för en ny bra dag. Tack och hej!
 
 
 
 


 
 
 
 
 

RSS 2.0